Online uw Beach Appartement boeken

WELKOM bij onze Beach Appartementen in Callantsoog

vakantie Callantsoog

Zoekt u even rust en ontspanning, of bent u toe aan een korte vakantie? Kom dan lekker een paar dagen naar Callantsoog. Wij zijn de trotse eigenaars van vier appartementen. Deze moderne gerenoveerde appartementen zijn rustig gelegen aan de Dorpsweg direct tegenover een strandopgang. Let op: U kunt bij ons geheel contactloos inchecken.

SITUATIE RONDOM CORNA: In Callantsoog is de Albert Heijn 7 dagen per week open. Tevens zijn de bakker en slager geopend en de meeste winkels. De restaurants zijn helaas nog gesloten maar bieden wel verschillende afhaal of bezorgmogelijkheden aan. De stranden zijn gewoon toegankelijk en nodigen uit vor heerlijke lange wandelingen. Uiteraard verzoeken wij u alle Corona maatregelen netjes in acht te nemen.

U kunt online zoeken naar de beschikbaarheid en de prijs van een beach appartement. De prijzen worden berekend per nacht afhankelijk van het seizoen. Vanaf 7 dagen wordt automatisch een korting gegeven. Wenst u drie weken of langer te verblijven stuur dan even een berichtje voor een speciale prijs.

Voor een beschrijving en foto’s van het appartement verwijzen we graag naar de pagina’s per appartement.

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een berichtje. 

Tot ziens in Callantsoog!