Beschrijving van het appartement

Beach Apartment 35 (voor maximaal 4 personen)

De Beachappartementen liggen aan de Dorpsweg  in Callantsoog op een steenworp van het strand en het gezellige dorp met zijn vele restaurantjes en een supermarkt die 7 dagen per week open is. De appartementen maken deel uit van een keurig appartementencomplex van in totaal 46 appartementen verdeeld over drie woonlagen. In het complex is een lift aanwezig. Het complex beschikt over een afgesloten eigen parkeerterrein met voor elk appartement een eigen genummerde parkeerplaats.

In de directe omgeving bevinden zich: Schagen, Den Helder en Alkmaar.

In de omgeving bevindt zich het natuurgebied ‘het Zwanenwater’ waar heerlijk gewandeld kan worden.

Golfen is ook mogelijk in de directe omgeving. In Julianadorp is een 9-holes baan: Ooghduyne. In Alkmaar is een 18 holes baan. Daarnaast worden golfbanen ontwikkeld in Winkel en Dirkshoorn.

Beach Apartment 35 (voor maximaal 4 personen)

Licht en modern appartement op de 2e verdieping (lift aanwezig), voorzien van gloednieuwe keuken met vaatwasser, inductie kookplaat, grote koel-vriescombinatie, hete-luchtoven en losse magnetron. Dit appartement is bijzonder aantrekkelijk vanwege de hoge schuine plafonds.

In de woonkamer staat een flatscreen TV waarop diverse digitale zenders te ontvangen zijn (digitaal zender pakket van Ziggo met onder andere: alle Nederlandse zenders in HD kwaliteit, ARD, ZDF, NDR, WDR, RTL Television).

Het appartement heeft twee slaapkamers met elk een twee-persoonsbed. In beide slaapkamers bevinden zich royale kledingkasten. In de grote slaapkamer zijn de matrassen twee keer 0,90 bij 2,00. In de kleinere slaapkamer zijn ze twee keer 0,80 bij 2,00.

Let op: beddengoed, handdoeken en dergelijke zijn niet inbegrepen en moeten door de huurder zelf worden meegenomen. Natuurlijk zijn dekbedden en hoofdkussens aanwezig. Of ze kunnen voor 15 euro per persoon worden bij gehuurd. In dat geval zijn de bedden bij aankomst al voor u opgemaakt.

In de nieuwe badkamer is een wastafel, toilet en een inloopdouche aanwezig.

Dit appartement ligt op de tweede verdieping en beschikt over een balkon met uitzicht op de duinen. Er staan een tafel en vier stoelen.

In het appartement staat een uitstekende WIFI verbinding gratis ter beschikking.

Huisdieren en roken in het appartement, zijn helaas niet toegestaan.